2013/08/24

Disneyland and Disney adventure park California

Ensimmäinen yö takana host perheen luona ja heti seuraavana iltana lähettiin ajamaan Kaliforniaan, jonne on hieman päälle 3h ajomatka Vegasista. Matka taittu hyvin nukkuessa ja onneks uni maitto vielä, kun päästiin hotellille. Meijän host vanhemmat oli suunnitellu meitä ja host pikkuveljeä varten matkan Disneylandiin sekä Disney adventure parkkiin, joissa vietettiin kaks mahtavaa ja ehkä hieman lapsenomastakin päivää aamusta iltaan asti. Eilen yöllä saavuttiin takasin jenkki kotiin monien tuntien kävelyn ja pitkien laitteisiin jonotusten uuvuttamina. Mitään kummempia selityksiä tosta reissusta tuskin tarvii tehdä, joten annetaan kuvien puhua tällä kertaa puolestaan! Nyt lähen tekemään itelleni aamupalaa ja sen jälkeen suunnataan koululle treeneihin - ei ketään harjottele lauantai aamulla kello 7, eihän?!?
Frozen lemonade - Meijän host serkku Dani suositteli meille tota 'jäätelöö' ja tykästyttiin noihin Melissan kans. Ei oikeestaa tiietä mitä noi tarkalleen ottaen on, koska ne on kaukana jäätelöstä, joten luultavasti sitte jotain sorbetin tapasta. Kuulemma noista löytyy vielä muitakin makuja, niin eiköhän meijät sitte löydä ens kauppareissulla pakastealtaitten luota.
Toka ilta huipentus vielä World of color show:n, joka oli koottu disney soundtrackien ympärille ja se muodostu kokonaan vedestä. Väsymyksestä huolimatta jaksoin kattoa show:n alusta loppuun saakka ja ihmetellä, miten tollasta voi saada edes aikaan. Kyseistä showta olis voinu kattoa vaikka koko yön!

16 comments:

 1. Vooi en malta oottaa et me päästään tonne käymää! kivoja kuvia:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsi teil tulee kyl olee kivaa ja kiitoksia :)

   Delete
 2. wow näyttää tosi kivalta! :) mä vielä malttamattomana oottelen oman vaihtovuoteni alkamista :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja oli kans kivaa :) Noni se odotus kyl palkitaan ja aika menee yllättävän nopeesti :) muistan itekki ku vast odotin omaa lähtöö ja nyt oonki jo täällä!

   Delete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Haha no mitä nyt voisin tost sanoa.. mun enkku on peruskoulupohjalta 8 ja lukiossa 7, mulle se ei oo ollu niit helpoimpii aineit koulussa :D Sanavarasto ei oo siis mikää laajin muttei liian huonokaan. Ääntämisen kans ei oo tähän asti ollu mitää ongelmia, tietty on jotain sanoja joita ei osaa lausuu okein mut joka päivä oppii jotain uutta! Ja käytän Canon eos 650D ja sit yllä näkyväs kuvas olevaa olympuksen PEN mini E-PM2 :)

   Delete
 4. Aivan ihana blogi!:) Ootko siis exploriuksen kautta vaihdossa? Itsekkin mietin että minkä yhtiön kautta kannattaisi mennä. Mietin vaan että tiedätkö onko exploriuksella seurusteleminen kiellettyä?:o oon jostain kuullu että olis mutta en oo varma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!:) Joo oon exploriuksen kautta vaihdossa ja ei meil kyl oo mitää sääntöö siihen etteikö sais seurustella mut ei sitä myöskään suositella :D Et se on ihan oma valinta miten haluu vaihtovuoden käyttää :)

   Delete
 5. Hei, sul on tosi kiva blogi!<3 Mä oon kans vaihtoon lähdös mut en tiedä viel minkä järjestön kautta meen, tää nyt on ehkä vähän outo kysymys mut millasia kuvia siihen exploriuksen hakemukseen piti laittaa?:)Ois kiva tietää jo etukäteen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos <3 Sul on viel aikaa miettiä ja kannattaa ettii itellee se sopivin :) Ja siin hakemukses piti olla yhteensä 10 kuvaa: 1 omasta huoneesta - kaverikuva - perhekuva - harrastuskuva, 2 kodista ja loppui en muista, mut luultavasti sellasii mitä tykkää tehä vapaa-ajalla :)

   Delete
 6. Kiitti oli paljon apuu!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä mitään, hyvä vaan jos sait tost apua :))

   Delete
 7. disneyland on ihan paras paikka!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kiva paikka!! Ja ne kaikki pikkulapset jotka oli siel nii innoissaa, voi että :))

   Delete
 8. Voi olipas hauska kattoo ihan samoja katuja ja maisemia jaja laitteita ja ruokia... :D Aika jees paikka eikö? :D Sulla ihan mielettömän ihana blogi!! Ihana kun jaksat kirjotella noinkin pitkästi ja useesti!! =) Terkkuja sinne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin ja vierailemisen arvonen paikka iästä riippumatta!! tosin jonot laitteisiin oli hirmu pitkät....ehti jalatki puutuu ain sillon tällön :D Ja voi kiitos paljon, hyvä jos tykkäätte/jaksatte lukee ja mä yritän parhaani mukaa kertoo jotain pienii palasii täst vuodest aina ku löytyy vaan aikaa istahtaa koneen äärel vähän pidemmäks aikaa :)) Eikä sunkaan blogissa mitään moitittavaa - päinvastoin, ootan ain innol sun tulevii postauksii !!:) Ja terkkuja sinnekki ja tsemppii tulevaan koeviikkoon:-) vähän jo kaipaan sitä säännöllist rytmii kokeille, koska tääl ei sellasii tunneta vaa kokeit on joka viikko ihan millon sattuu..:D

   Delete

Thanks for leaving your comment :-)