2013/08/23

Soft Landing Camp in New York - day 2

Love love love - New Yorkin kadut oli ihania!! Monet niistä täytty söpöistä pikkukojuista, joista pysty ostaan mm. tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä ihan perus jenkkiruokaa kuten burgereita ja hodareita. Myyjät oli myös tosi hyväntuulisia ja ystävällisiä.
Tokana päivänä alotettiin kaupunkikiertue Central Parkista, joka on täydellinen paikka monenlaisille aktiviteeteille. En siis yhtään ihmettele miks toi paikka on niin suosittu (poislukien elokuvien tuoma Central Park huuma), sillä maisemat oli upeet ja siellä pysty tuntemaan olon tosi viihtyisäks. Jos asuisin New Yorkissa, viettäisin tuolla varmasti useammankin tunnin viikossa.

Nopean Central Park läpikävelyn jälkeen käytiin kattomassa Pyhän Patrickin tuomiokirkkoa, joka oli myös kunnostuksen alla. Tuntuu, että tossa kaupungissa kunnostetaan aina jotakin ja mikään ei oo koskaan täysin valmis. 
Ja koska oltiin aikataulusta hieman myöhässä, tehtiin suunnitelmiin muutos ja käytiin syömässä läheisessä ruokakeskuksessa, joka oli täynnä pieniä leipomoita yms. Harmi etten muista kyseisen paikan nimeä, koska söin siellä parasta kanapaniinia, mitä oon ikinä syöny!!! Eli jos oot menossa käymään New Yorkissa niin Chelsea Market kannattaa pistää korvan taakse!
Katsastusta leffoista tutuille kaduille, Greenwich Villageen. Tosin näillä kaduilla asuu ihan tavallisia ihmisiä, sillä leffat on suurimmaks osaks pelkkää kulissia ja todellisuudessa kuvattu jossain muualla. Tää alue lukeutuu varmasti yheks mun lemppari alueeks New Yorkissa Central Parkin rinnalla. Varsinkin nyt kesäaikaan toi paikka näytti upeelta ja sinne pääsee hektistä kaupunkia hetkeks 'pakoon'.
Tän jälkeen saatiin taas 5h vapaa-aikaa ja käyttää se miten ikinä tahdottiin. Kun muut päätti lähteä shoppailemaan, otettiin Annikan ja Marian kanssa suunta Rockefeller Centerille. Haluttiin käydä kattomassa New Yorkin näköalaa ja lippu Top of the rock-pilvenpiirtäjään oli kyllä joka sentin arvoinen! Ylhäältä näki kirjaimellisesti koko New Yorkin.Mahtavien näköalojen jälkeen saatiin jalat takasin maanpinnalle ja shoppailuinnon puuttuessa käytiin kattomassa 5th avenueta ja sieltä suunnattiin istumaan Time Squaren punasille portaille. 

Toka päivä kulus yhtä nopeesti kun ekakin ja illalla oli edessä taas hieman pakkailua, infotilausuus, hengailua suomityttöjen kanssa sekä vähäiset yö unet. Aamuyöstä jokainen vaihtari sitten suuntas oman isäntäperheen luo.

Kohta ollaan lähössä koululle pelaamaan futista - toivottakaa meille onnea 2h kestäviin harkkoihin yli 30 asteen helteessä :-D

6 comments:

 1. Hei oliko tuo leipomo Chelsea market ? Mekin käytiin siellä, ja siis aah ne leivät oli kyl jotain ylihyvää :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo just toi paikka!!! Ja jep ne oli vaan super hyviä !!:D

   Delete
 2. vaik oot vasta alottanu bloggaamisen, nii sun blogi on tosi hyvä! onks sul ollu tätä ennen joku blogi? :) ja miten sait sun ulkoasuun tohon sivupalkkiin noi avautuvat info boxit? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) ja haha joo oli joskus muutama vuos sitte :D Hmh en osaa vastaa tohon mitään, koska pyysin mun kaverii muokkaa tän ulkoasun mulle, mut jos käyt hänelt kysymäs ni ehkä saat tohon ohjeita: karin-julia.blogspot.com :)

   Delete
 3. voii oon niiin kade :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii eii :D Toi oli kyl ihana paikka! Ehkä meijä pitää viel joskus tehä trippi tonne koko porukal ? :-)

   Delete

Thanks for leaving your comment :-)