2013/09/12

Feeling sick

Ogelmia havaittavissa? - kyllä. Meijän iloks useita päiviä ootettu nettiyhteys toimii nyt ainakin tänään ja pääsen pitkästä aikaa jakamaan muutamia juttuja tännekkin puolelle. Pidetään kuitenkin peukut pystyssä et nettiyhteys alkais tästedes toimii moitteettomasti, koska en oo kovin innostunu ideasta, että tekisin postauksia kännykällä.

Kulunu viikko on menny hyvin otsikon mukasissa merkeissä meijän molempien osalta, koska tän alueen kouluissa kiertää nyt jonkin sortin flunssaepidemia. Osattiinkin siis ottaa kahdesta sairaspäivästä kaikki mahdollinen ilo irti mahdollisimman rennolla tavalla; katsomalla leffoja, hyvillä välipaloilla sekä jälkkäreillä, lehtiä lukemalla ja ihan vaan nukkumalla kipeetä oloa pois. Yritettiin myös kaikin mahdollisin keinoin siirtää rästiläksyjen tekoa myöhemmäksi, mutta pakko nekin oli jossain välissä tehdä, jotta tänään taas pysyttiin oppitunneilla perässä. Ja vaikka koulu on täällä rennompaa, mitä se on Suomessa sekä opettajat on ihanan ymmärtäväisiä niin kyllä hyvien numeroitten eteen saa silti tehdä töitä, varsinkin kun niitä jaetaan joka viikko. Ainakin näin aluks koulu vaatii tavallista enemmän aikaa, mutta ehkä jonkin ajan päästä sekin muuttuu, kun kieli alkaa taittuu paremmin - voin siis taata, että runon tekeminen englanniks ei oo tällä hetkellä mikään helpoin juttu ja edelleen koitan miettiä mitä voi kirjottaa aiheesta luonto ja minä. Nyt mulla ei aika enää riitä tän pidemmille puheille, joten näistä pikasista 'kuulumisista' on ihan hyvä jatkaa seuraavaan kertaan ja tsemppii vielä niille joilla alkava koeviikko on edessä!:-)

8 comments:

 1. No voi :/ parane pian! :) Tääl suomeski on ollu flunssaa liikkeel (luonnollisesti). :D
  thinkimperfect.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kuulemma :D mut parannuttu on ja onneks tollanen on ohi menevää :)

   Delete
 2. voiks tehä tarkemman postauksen sun perheestä, koulusta, kodista, yms :) ois kiva kuulla lisää, ja jos melissalla on blogia, nii voiks linkkaa sen ? :PP

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kodista ja perheestä en mieluusti tee mitään erillist postausta, vaikka mulla on ihana perhe, josta vois kirjottaa paljon kaikkee hyvää! Jotenki en vaa nää sitä niin luontevaks julkasta tälläsii juttui blogin puolella, koska en tekis sitä Suomessakaan, mut katotaan mitä mä keksin :-) ja muistaakseni meliissaboge.blogg.no, tuolt pitäis löytyy :-)

   Delete
 3. Hei vähä kiva postaus! :-)

  ReplyDelete

Thanks for leaving your comment :-)