2013/09/02

First school week

Pidennetyt viikonloput on kerrassaan ihania - täällä vietettiin tänään Labor Day juhlapäivää, joka on yleinen vapaapäivä koulusta. Meijän kohalla kyseinen päivä ei ollu mitenkään erikoinen, että sitä ois pitäny jollain tavalla juhlistaa vaan se vierähti ruoan, auringonoton, allas lentopallon sekä hyvän seuran parissa. Ollaan saatu monia kivoja kavereita meijän koulun futisjoukkueesta joiden kans on kiva viettää aikaa kouluajan ulkopuolella, niinku tänäänki :-) Siitä puheenollen huomenna on taas paluu koulun penkille, mutta mulla ei oo mitään valittamista, sillä viihdyn siellä. Ihmiset on ollu tosi mukavia ja ymmärtäväisiä kaikkia meijän koulun vaihtareita kohtaan eikä näitten uteliaisuutta pysty jättämään pois laskuista! Heti ekasta päivästä lähtien oon vastaillu hyvin samantapasiin kysymyksiin ja selitelly lukemattomat kerrat miten erilaista kaikki on Suomeen verrattuna ja siitä huolimatta viihdyn täällä paremmin kun hyvin. Onhan se haastavaa herätä kouluun 7 ja pärjätä koko päivä pelkän aamupalan voimin, koska meijän lounastauko on vasta, kun koulupäivä on loppu. Helpottavaa on kuitenkin se, että oppitunnit on ihanan lyhyitä, vaan 45min mittasia - kuulostaa hassulta eikö? Mutta näin se vaan täällä menee ja lukujärjestys on joka päivä täysin samanlainen. Oikeestaan kaikki täällä pyörii koulun ympärillä, urheilu, musiikki, kaikki. Sen takia koulu spirit on jotain aivan omaa luokkaansa, mitä me ei Suomessa ees tunneta!! Tällä hetkellä eläminen Suomessa kuulostais jokseenkin tylsältä, vaikka kaipaanki sieltä tärkeimpiä ihmisiä sekä fazerin sinistä suklaata. Ne on kuitenkin asioita, joita oon ehtiny murehtia hyvin vähän, niin hyvin mulla on asiat täällä ja ihana isäntäperhe tekee meijän elämisest paljon helpompaa :-)
1. Ben & Jerry's jätskit perjantain leffailtaa varten. 2. Perjantaina käytiin myös kattomassa meijän koulun seniori joukkueen harkkapeliä ja lauantaina päästään kannustaa kyseistä joukkuetta kauden avausotteluun, joka on meille eka kunnollinen jenkkifutis peli!
3. Lukujärjestys - vaikka jokasella kurssilla on kiva ope niin enkku, piano ja leadership on tän hetken lemppareita. 4. Ehdottomasti paras ostos viimeaikasilta shoppailureissuilta!
5. Meijän ylienerginen marakatti, host pikkuveli 6. Oltiin tänään harkkojen jälkeen tyttöjen kans Tropical Smoothie Café:ssa shmoothiella ja se oli niiiin hyvää!

6 comments:

 1. Uu onks ne futispelaajat komeit? ;) oon kateellinen. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahha varmasti löytyy niitäki mut nyt on paha sanoo ku suurimman osan ajast niil oli kypärät päässä ja meil on nii iso koulu etten tiiä ketä pelaa mitäki lajia :D :)

   Delete
 2. Voisitko tehä postausta sun kouluaineista mitä ne pitää sisällään jne? :) ja olis tosi kiva jos esittelisit ostoksias!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyl mä ihan mielelläni kerron tai voin ainaki yrittää sitte ku on vähän enemmä aikaa ja saan otettuu kameranki kouluun mukaa yms :-) Ja ääh ei noi ostosjutskat oo niin mun juttu :/ joten tuskin tuun mitää erillisii esittelyi niist tekee, ehkä joskus tulevaisuudes saattaa satunnaisest näkyy kuva yhestä tai toisest ostoksest mut en vartavasten lähe niit kuvailee :D

   Delete
 3. kiva postaus ja vaikuttaa et sulla on mennyt tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Ja joo ei mitään valittamista, koska kaikki on menny tosi hyvin!

   Delete

Thanks for leaving your comment :-)