2013/09/21

Kuulumisia

Onneton bloggaaja ilmottautuu. Meijän nettiyhteys pomppii edelleen on ja off tilan välillä joka toinen sekunti eikä sen takia oo tullu päivitettyä kuulumisia tänne puolelle niin useesti, mitä haluisin. Nyt näyttäis ainaki siltä, että tää ongelma olis taas hetkeks poissa jaloista ja toivon mukaan pääsisin jatkossa postaamaan vähän tiheämmällä aikavälillä etenkin, kun ens viikko on täynnä hauskaa menoa homecoming viikon myötä!

Viimisten kuulumisten jälkeen mun arkeen on kuulunu paljon iloa ja kivoja juttuja sekä ei niin kivoja juttuja. Oon ollu futiksesta sivussa lähes 2 viikkoa loukkaantumisen takia ja väkisinkin siinä on tullu turhautunu olo, kun kattoo muiden pelaavan eikä ite pääse mukaan. Onneks sitä haikeuden tunnetta on poistanu kivat joukkuekaverit, jotka jaksaa tsempata toisiaan sekä kouluajan ulkopuolella olevat jutut on piristäny arkea huomattavasti. Vapaa-aika meillä on kulunu suureks osaks Torin seurassa ja ollaan molemmat super ilosia siitä, että ollaan saatu noin ihana ja luotettava kaveri näin lyhyessä ajassa. Meist kolmesta on tullu mm. yhden samaisen subiravintolan vakioasiakkaita ja ollaakin siellä syömässä joka koulupäivän jälkeen, koska nyt syyskuussa 30cm subin saa n. 3.50e hintaan. Ja ruoasta puheen ollen oon maistanu ekaa kertaa elämässäni sushia, rakastunu Cheesecake factoryn taivaallisiin juustokakkuihin sekä Teriyaki Madnessin chicken teriyaki with vegetables ateriaan ja näiden lisäks oon löytäny Starbucksista uuden lemppari juoman double chocolaty chip frappuccinon tavallisen kaakaon tilalle - hmm minne meijän rahat hävis? Joskus sitä tulee kanssa mietittyä mihin kaikkeen oonkaan lupautunu menemään, sillä viime viikonloppuna käytiin leffateatteris kattomassa Insidious 2 ja siin oli taas muille iloa kerrakseen - kauhuleffat ei oo koskaan ollu mua varten eikä oo vieläkään ja sainkin vuorotellen pidellä käsiä joko korvilla tai silmien edessä muiden naureskellen vieressä :-D Tää viikonloppu menee onneks toisis merkeissä ja ollaan kohta lähössä keskustaan kiertämään kauppoja, jos löydettäis jotain päälle pantavaa ens viikon teemaviikolle. Kuulutaan molemmat koulun 'tukioppilaisiin', jotka suunnittelee kaikkee ohjelmaa koululle yms. joten meijän kuuluu pukeutuu, vaikka se vähän vastenmieliselt meistä tuntuuki. Mutta nyt heipat seuraavaan kertaan!:-)

10 comments:

 1. onko tolla sun norjalaisella host diskolla blogia? :)

  ReplyDelete
 2. Sun blogi on aivan ihana! Hyviä kuvia ja hyvää tekstiä. Ihanaa vaihtovuotta sinne!:)

  ReplyDelete
 3. Hihi, munki lemppari toi double chocolatr chip frappuccino<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ollaan samiksii ;) mut se on niin hyvää <3

   Delete
 4. Toi on jotenkin todella mukavan kuulostaa ku puhut aina me-muodossa! Teistä on näköjään tullut todella läheisiä "siskosi" kanssa, mikä on kyllä todella positiivista :) mut pidä mahtava vuosi, tätä blogia on aina yhtä kivaa lukea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kappas en oo ite hoksannu aiemmi kiinnittää siihe niinkää huomioo, mut -me- tulee näköjää luontevammin ku täälläki puhutaan molemmat suurimmaks osaks me muodossa ja kaikkialle mennää aina yhessä :D Ja joo meist on tullu toistemme parhaitkavereit ja oon tosi onnekas et mul on joku jonka kans saan jakaa asioit pitkin päivää :-) Ja kiitos, hyvä vaan jos tykkäät ja must on kiva kuulla et muutki ku perhe ja kaverit jaksaa lukee näit postauksii!:-)

   Delete
 5. heii, miten oot loukkaantunu??? :( tsemppii!! ja sun blogi on ihana ja kuvat!! ♡:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!:-) ja mun nilkka väänty ihan ekoissa peleissä... eikä se oikeestaa oo vielkää kunnossa, mut ainaki pystyn pelaamaan kauden loppuun :-)

   Delete

Thanks for leaving your comment :-)