2013/10/26

Matkailu avartaa

Kymmenen viikkoa takana ja monta lisää vielä edessä! En vaan pysty käsittään miten nopeesti aika on ehtiny kulumaan, onks viikkoja oikeesti kertyny jo noin monta? Tulo tänne tuntuu ihan eilispäivältä vaikka toisinaan taas tuntuu siltä, että olisin asunu täällä pidempään. Anyway mulla ei riitä sanat kuvaamaan kuinka paljon tykkään olla täällä, nimittäin ihan liikaa!! Vaikka elämä tällä puolen palloa on paljon rajotetumpaa ja välillä tulee kaivattua sitä vapautta, mitä meillä Suomessa on niin en silti vaihtais tähän asti kerättyjä kokemuksia pois mistään hinnasta. Jo pelkässä kymmenessä viikossa oon oppinu arvostaan asoita ihan uudella tavalla, joita ei varmasti ois tullu arvostettua, jos en olis lähteny vaihtoon. Koulutus, ruoka, perhe, kaverit jne. Vaikka noi olikin asioita, joita osasin arvostaa jo ennen tänne tuloa, niin täällä oon kuitenkin oppinu kattoon asioiden arvoa uudesta näkökulmasta. Harva saa ilmasen lounaan koulussa (saati sitten, että se on vielä terveellistä) tai ylipäätään mahdollisuuden hyvään sekä monipuoliseen koulutukseen - suomalaiset onkin siitä onnekkaita! Maailmalla näkee ja oppii kaikenlaista, mitä tuskin osaa edes etukäteen odottaa. Sanonnan matkailu avartaa merkitys ei oo jääny ainakaan tältä tytöltä huomaamatta, sillä se tosiaan muuttaa ihmisen maailmankuvaa ja nyt oonkin ainakin yhden askeleen verran tietoisempi siitä, mitä haluun tulevaisuudessa tehdä.
Höpöttelyjen jatkoks vielä muutamia kuvia Las Vegas Strip:ltä, jotka host mom nappas viime viikonlopulla, kun käytiin siellä pyörähtämässä. Tolta bulevardilta löytyy mm. monet maailman suurimmat hotellit ja kasinot. We're looking forword, että päästään tsekkaan ton paikan tunnelma ilta aikaan!!

6 comments:

 1. Heinoja kuvia ja sun on kyl tosi kiva blogi! (:

  ReplyDelete
 2. oii ihanan näköstä<3! hei mikä sun vastaan ottava järjestö on siellä? oon itekkin menossa ens vuonna exploriuksen kautta niin kiinnostaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on :-)) ja mun jenkki järjestö on ices :-)

   Delete

Thanks for leaving your comment :-)