2014/06/03

Class of 2014

Se niin paljon puhuttu ja odotettu graduation for class of 2014 on ihan kohta käsillä tai ainakin niille, jotka on siihen oikeutettuja. Miten mulla kävikään sellanen tuuri, että päädyin just tälle clark county school district alueelle, jonka säännöt evää vaihtareilta mahdollisuuden valmistua high schoolista. Onkohan tä ainoa koulualue missä vaihtareilla ei oo mahdollisuutta valmistua, tietääkö joku? Toisinsanoen me ei saada noita hattuja, eikä viittoja, eikä myöskään kuljeta muiden valmistuvien oppilaiden joukossa. Vaihtareille on varattu omat paikat ihan lavan takariviltä ja asustuksena toimii tavallinen juhla-asu, joka pitää olla koulun dress code:n mukainen - miten tylsää. Kyllä noi säännöt pistää ärsyttämään aikalailla, koska graduation on täällä iso juttu ihan samalla tavalla, kuin suomessa on ylppärit. Anyway käytiin lainaamassa perhetuttujen tyttären cappia ja gownia, jotta saatiin edes otettua kuvia kyseinen asukokonaisuus päällä ja tässä nyt muutamat onnistuneet otokset :-)
Huomenna on viiminen koulupäivä amerikkalaisessa high schoolissa koskaan ja fiilikset on osittain helpottuneet, mutta pääosin äärettömän haikeat. On tosi vaikeeta käsittää, miten tä vuosi on hurahtanu ohi ihan hujauksessa ja kohta on aika jättää tämänpuoleinen elämä odottamaan tulevaisuuden vierailuja! Vielä kuitenkin nautitaan viimisistä hetkistä tärkeiksi tulleiden ihmisten seurassa sekä yritetään pitää aikatauluista kiinni, jotta vihoviimeisimmätkin jutut tulee hoidettua! Seuraava ja sen jälkeinen viikko tulee varmasti olemaan täynnä itkua ja naurua, surun- ja ilonkyyneliä, haikeaa ja hilpeää fiilistä, jonkin sortin shokkia, ajatusten selvittelyä sekä uudenlaiseen arkeen totuttelua. Vaikeista ajoista huolimatta mä tuun kaipaamaan elämää sekä ihmisiä Las Vegasissa ja mä tiedän, että tä paikka tulee aina olemaan mun toinen koti, jonne mä oon tervetullut tulemaan takaisin ihan milloin vain.

1 comment:

  1. Meidänkään High Schoolissa ei annettu vaihtareitten valmistua.. Tosi kurjaa kun tällä alueella jokaisessa muussa koulussa vaihtarit valmistuu ja sit kun on Facebook täynnä kuvia graduationista. Epäreiluu. :(

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment :-)